Ви запитаєте: навіщо потрібне професійне кухонне обладнання на домашній кухні? Адже воно призначене для кафе і ресторанів. Це так, але є виключення, на які ми звернемо вашу увагу.
Дійсно, величезні промислові плити на 6 конфорок — це суто обладнання для їдалень і великих ресторанів. Але є таке ресторанне обладнання, яке буде дуже корисним і доречним на домашній кухні, і особливо в домі, де люблять готувати і де живе велика гостинна родина.
Візьмемо до прикладу м’ясорубку. Це обов’язковий атрибут на кожній кухні, бо без нього не приготувати навіть елементарних котлет. Попри те, що кожен супермаркет техніки пропонує величезний асортимент електричних м’ясорубок побутового призначення, якщо ви часто робите м’ясний фарш, краще пошукати собі техніку серед професійного кухонного обладнання на https://profood.com.ua/ua .
Тут ви знайдете моделі професійних м’ясорубок, що по ціні не набагато дорожчі за побутові. Але різниця в ціні компенсується багатократно, в чому ви зможете преконатись протягом першого року експлуатації.
Справа в тому, що електро м’ясорубка має мотор. В побутовій моделі скоріш за все буде алюмінієва обмотка двигуна. Дешевий і ненадійний варіант. Попадеться жилаве м’ясо, яки ви спробуєте перекрутити на максимальних обертах — і неприємний горілий запах повідомить вам, що ваша м’ясорубка згоріла!
Натомість з професійною м’ясорубкою цього не станеться: мідна обмотка мотора довговічна і витримує значно більші навантаження при багатогодинній роботі. І міцний корпус з нержавійки не розколеться при випадковому падінні м’ясорубки, що нерідко трапляється з пластиковими побутовими пристроями. Професійна м’ясорубка має захист двигуна від перевантажень, якого побутові не мають. Вона гарантовано прослужить багато років, та й ножі в ній зазвичай з більш якісної сталі, гострі і довговічні.
Маючи таку продуктивну модель, можна займатись домашнім виготовленням ковбас і різних м’ясних делікатесів. І працювати вам буде легше, а часу це займе менше: завдяки великій потужності професійні м’ясорубки справляються з подрібненням м’яса на фарш значно швидше.
Інший приклад — електрична соковижималка. Можна купити дешевеньку китайську техніку, і зламати її в першу ж спробу вижати сік з десятка твердих яблук і моркви. Або упустити пластикові деталі під час миття на плитку — і отримати друзки пластику і неможливість подальшої експлуатації техніки.
Натомість соковижималка професійна має запас міцності: ви можете годинами чавити сік з твердих фруктів — вона не згорить від перевантаження.





